MS RUN 2019

Saturday, March 30, 2019 08:00 (GMT+1)

Event info
Sport: Running - road
Location: København, Denmark
Registration closes: Friday, March 29, 2019 23:59 (GMT+1)
Organized by: Scleroseforeningen
Event website: https://mschallenge.dk/
Event notes


MS RUN er et unikt løb, som giver dig og dit hold en mulighed for at løbe længere end nogensinde før. En holdpræstation hvor alle skal samarbejde for at I som hold kan gennemføre løbet.

Deltagelsen i MS RUN er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for en verden uden sclerose. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har et ønske om at du blot gør dit bedste - hverken mere eller mindre.

Til sammenligning blev der til MS RUN i københavn & Aarhus indsamlet 1.000 kr. pr. deltager, hvilket også er dit indsamlings mål.
Har du spørgsmål eller kommentar så kontakt os på mail aha@scleroseforeningen.dk eller direkte til løbsansvarlig Anders Hald på mobil 2511 5540.
Show more Show less

Contact organizer

Use this form to send an email to the organizer.

Your name
Your email address
Confirm email address
Message to organizer
Send

Webscorer account
Who are you registering?
Team name
 
First name
 
Last name
 
Email address
 
Year of birth
           
Phone #
 
Address
 
By
 
Zip code / Postal code
 
Ønsker at deltage
 *
 
Jeg løber sammen med holdet?
 *
 
Har ambition om selv at løbe
 *
 
Please review the waiver provided by the event organizer and click the check box below to accept it. Print waiver
Du har valgt, at løbe for en verden uden sclerose – og i det er vi utrolig taknemmelige for!

Deltagelsen i MS RUN er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for ”en verden uden Sclerose”. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har en forventning om, at du blot gør dit bedste.

Hvordan foregår indsamlinger til MS RUN?

Betternow.dk er løbets officielle indsamlingsside, hvor man som hold eller individ kan dele og opfordrer folk til at støtte din deltagelse til MS RUN.

Som en del af din registrering, opretter vi derfor en personlig indsamlingprofil for dig, som du efterfølgende har mulighed for at personificere ved hjælp af billeder, tekst mm.

Ved at godkende denne waiver, giver du tilladelse til, at vi kan kontakte dig og dit hold i forhold til jeres indsamling, ligesom vi løbende vil publicere status på indsamlingen til MS RUN.

Velkommen til MS RUN 2019