MS BIKE 2019

Saturday, May 4, 2019 08:00 (GMT+1)

Event info
Sport: Cycling - road
Location: København, Denmark
Registration closes: Wednesday, May 1, 2019 23:59 (GMT+1)
Organized by: Scleroseforeningen
Event website: https://mschallenge.dk/
Event notes


Velkomment til MS BIKE 4-5. maj 2019 - en unik cykeloplevelse hvor det er jer, som bestemmer hvordan og hvor mange I ønsker at være for at gennemføre en af danmarks største cykeludfordringer.

Deltagelsen i MS BIKE er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for ”en verden uden sclerose”. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har blot en ønske om at du blot gør dit bedste - hverken mere eller mindre. (i 2018 indsamlede deltagerne i gennemsnit 4.301 kr, hvilket naturligt også er dit indsamlingsmål for 2019)
Din deltagelse og støtte er med til forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag… Derfor sætter vi os i sadlen og cykler for ´en verden uden sclerose´ første weekend i maj 2019.

Ønsker du at deltage, som en del af et virksomhedstilbud og/eller ønsker du blot at deltage, uden at være forpligtet til en egenindsamling, så kontakt kontakt løbsansvarlig Anders Hald direkte på 2511 5540 eller via mailen aha@scleroseforeningen.dk. Vi har helt sikkert en løsning, som passer jer.
Show more Show less

Contact organizer

Use this form to send an email to the organizer.

Your name
Your email address
Confirm email address
Message to organizer
Send

Webscorer account
Who are you registering?
Team name
 
First name
 
Last name
 
Email address
 
Year of birth
           
Phone #
 
Address
 
By
 
Postnummer
 
Ønsker at stille op på følgende hold
 *
 
Har ambition om selv at køre
 *
 
Ønsker at deltage som virksomhed inkl. cykeltøj til holdet m. eget logo (prisen er fastsat efter sidste års gennemsnitlige indsamlingsresultat = 4.300 kr./holddeltager)
 *
 
Ønsker gratis deltagelse og ved en indsamling på minimum 2.500 kr. pr. holddeltager, ønsker jeg at modtage den officielle MS BIKE cykeltrøje
Er indforstået med, at alle på mit hold skal tilmelde sig denne tilmeldingsside?
 *
 
Please review the waiver provided by the event organizer and click the check box below to accept it. Print waiver
Du har valgt, at køre for en verden uden sclerose – og i det er vi utrolig taknemmelige for!

Deltagelsen i MS BIKE er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for ”en verden uden sclerose”. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har en forventning om, at du blot gør dit bedste. Til sammenligning blev der til MS BIKE i 2018 indsamlet 4.300 kr. pr. deltager, og som dermed også er dit indsamlings mål for 2019.

Hvordan foregår indsamlinger til MS BIKE?

Betternow.dk er løbets officielle indsamlings side, hvor man som hold eller individ kan dele og opfordrer folk til at støtte din deltagelse til MS BIKE.

Som en del af din registrering, oprettes der derfor en personlig indsamlingprofil for på Betternow.dk, som du efterfølgende har mulighed for at personificere ved hjælp af billeder, tekst mm.

Ved at godkende denne waiver, giver du tilladelse til, at vi kan kontakte dig og dit hold i forhold til jeres indsamling, ligesom vi løbende vil publicere status på indsamlingen til MS BIKE.

Velkommen til et MS BIKE et cykelløb ud over det sædvanlige.