Hailuoto Triathlon 2019

Saturday, June 29, 2019 14:00 (GMT+2)

Event info
Sport: Triathlon
Location: Hailuoto, Finland
Registrations: 22
Registration closes: Friday, June 28, 2019 23:59 (GMT+2)
Organized by: Oulu Triathlon and Cycling ry
Event website: www.otcoulu.fi/tapahtumat/hailuototriathlon2019/
Event notes

Tervetuloa kisaamaan merelliseen Hailuotoon!


Oulu Triathlon & Cycling järjestää lauantaina 29.6. Hailuodossa avoimen triathlonkilpailun perämeren ainoalla pysyvästi asutetulla saarella. Kisakeskus on Hailuodon Marjaniemessä (Marjaniementie 783, 90480 Hailuoto), josta löytyvät wc tilat ja saunat. Saunat toimivat myös pukutiloina ennen ja jälkeen kilpailun.

Sarjat:
Sprintti miehet, Sprintti naiset, Sprinttiviesti

Matka: 750m uinti + 20km pyörä + 5km juoksu
HUOM! Viestin uintiosuuden suorittava kilpailija voi osallistua myös yksilökisaan.

Ensimmäinen hintaportaassa (1.5. saakka) osallistumismaksu yksilökisaan on 20 eur ja joukkueelta 30 eur. toisessa hintaportaassa (2.5. – 21.6) osallistumismaksu yksilökisaan on 30 eur ja joukkueelta 40 eur. Kolmas hintaporras (22.6 – 28.6) osallistumismaksu yksilökisaan on 40 eur ja joukkueelta 50 eur. Paikan päällä ilmoittautuminen 50 eur/hlö.

Kilpailuun voi osallistua minkälaisella pyörällä tahansa ja kisa on peesivapaa, tästä poikkeuksena tri-pyörillä ja tempokahvoilla ajettaessa on turvallisuussyistä noudatettava peesikieltoa, joka on 10m edellä ajavan takarenkaasta.

Kilpailu starttaa klo 14:00 ja mukaan ehtii klo 11:00 ja 12:00 Oulunsalosta lähtevillä lautoilla. Huomioikaa, että lautalle saattaa joutua joskus jonottamaan.
Huomioithan, että Hailuotoon ei ole kiinteää tieyhteyttä. Lauttamatka Hailuotoon sisältyy osallistumismaksuun, mutta lauttamatkan aiheuttamat rajoitteet kannattaa huomioida matka-ajassa.
Show more Show less

Contact organizer

Use this form to send an email to the organizer.

Your name
Your email address
Confirm email address
Message to organizer
Send

The entry fee varies - make selections to show the fee.
Webscorer account
Who are you registering?
Team name
 
First name
 
Last name
 
Email address
 
Gender
 
Phone #
 
Seura / kaupunki
 
Distance
 
Event entry fee increases after
June 21, 2019
Event entry fee TBD
Discount or coupon code
Subtotal
--
Discount
--
Total
--
Please review the waiver provided by the event organizer and click the check box below to accept it. Print waiver
Osallistumismaksua ei palauteta takaisin.

Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Jokainen on velvollinen auttamaan loukkaantunutta.

Tapahtuma ajetaan yleisillä teillä. Vastuu reitillä pysymisessä on kilpailijalla itsellään.

Vaikka alueen muita käyttäjiä tiedotetaan tapahtumasta, ovat kohtaamiset ulkopuolisten kanssa mahdollisia. Täten jokainen osallistuja on velvoitettu tarkkaavaisuuteen ja äänen käyttöön tapahtuman aikana oman ja muiden turvallisuuden vuoksi.

GDPR / TIetosuoja


Kilpailutulokset julkaistaan. Tapahtumassa käytetään Webscorer-nimistä ohjelmistoa, jolla tapahtuman osallistujarekisteröintejä ja tuloksia käsitellään. Tuloksia ja niistä muodostettuja tilastoja voidaan toimittaa julkaistavaksi myös muilla verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä Oulu Triathlon & Cycling ry (OTC) hallinnoimissa video- ja valokuvagallerioissa. Tapahtuman yhteydessä osallistujia voidaan kuvata ja videoida. Kuvamateriaalia voidaan julkaista OTC hallinnoimissa palveluissa ja verkkosivuilla..

Tiedot palkinnoista ilmoitetaan tulorekisteriin tapahtumapaikalla eikä palkinnonsaajien henkilötiedoista muodosteta mitään tulorekisterin ulkopuolista henkilörekisteriä