MS BIKE 2019

Saturday, May 4, 2019 08:00 (GMT+1)

Event info
Sport: Cycling - road
Location: København, Denmark
Registration closes: Wednesday, May 1, 2019 23:59 (GMT+1)
Organized by: Scleroseforeningen
Event website: https://mschallenge.dk/
Event notes


Velkomment til MS BIKE 4-5. maj 2019 - en unik cykeloplevelse hvor det er jer, som bestemmer hvordan og hvor mange I ønsker at være for at gennemføre en af danmarks største cykeludfordringer.

Deltagelsen i MS BIKE er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for ”en verden uden sclerose”. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har blot en ønske om at du blot gør dit bedste - hverken mere eller mindre. (i 2018 indsamlede deltagerne i gennemsnit 4.301 kr, hvilket naturligt også er dit indsamlingsmål for 2019)
Din deltagelse og støtte er med til forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag… Derfor sætter vi os i sadlen og cykler for ´en verden uden sclerose´ første weekend i maj 2019.

Ønsker du at deltage, som en del af et virksomhedstilbud og/eller ønsker du blot at deltage, uden at være forpligtet til en egenindsamling, så kontakt kontakt løbsansvarlig Anders Hald direkte på 2511 5540 eller via mailen aha@scleroseforeningen.dk. Vi har helt sikkert en løsning, som passer jer.
Show more Show less

Contact organizer

Use this form to send an email to the organizer.

Your name
Your email address
Confirm email address
Message to organizer
Send


Event registration is not available at this time• Sorry - registration for this event is closed